Select Page

SECTOR CARNI

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per a la indústria càrnia, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al processament de productes carnis.

SECTOR PEIX

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per a productes relacionats amb el peix, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al processament de productes de l’peix.

SUCS I CREMAS

Li oferim una àmplia varietat de maquinària dirigida per a la indústria de sucs, cremes i gaspatxo, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per l’elaboració de sucs i cremes.

FRUITA I VERDURA

Li oferim una àmplia varietat de maquinària relacionada amb el sector de la fruita, verdura i amanides, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al processament de productes hortofructícoles.

FRED I LOGÍSTICA

Li oferim una àmplia varietat de solucions relacionats amb la refrigeració, congelació, fermentació, pasteurització i sistemes d’abatiment. L’aplicació és molt àmplia en molts sectors de l’alimentació.

ELABORATS

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per al sector d’elaborats, convenience i precuinats, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al tractament d’elaborats.

SECTOR AVÍCOLA

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per al sector avícola, dins de cada apartat podem oferir-li diferents solucions per al processament de productes avícoles frescos o elaborats.

Sector avícola

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per al sector avícola, dins de cada apartat podem oferir-li diferents solucions per al processament de productes avícoles frescos o elaborats:

Sector carni

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per a la indústria càrnia, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al processament de productes carnis:

Sector peix

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per a productes relacionats amb el peix, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al processament de productes de l’peix:

Fruita i verdura

Li oferim una àmplia varietat de maquinària relacionada amb el sector de la fruita, verdura i amanides, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al processament de productes hortofructícoles:

Sucs i cremes

Li oferim una àmplia varietat de maquinària dirigida per a la indústria de sucs, cremes i gaspatxo, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per l’elaboració de sucs i cremes:

Sector elaborats

Li oferim una àmplia varietat de maquinària per al sector d’elaborats, convenience i precuinats, dins de cada apartat podrà trobar diferents solucions per al tractament d’elaborats:

Fred i logística

Li oferim una àmplia varietat de solucions relacionats amb la refrigeració, congelació, fermentació, pasteurització i sistemes d’abatiment. L’aplicació és molt àmplia en molts sectors de l’alimentació:

LES NOSTRES MARQUES

FIRES I ESDEVENIMENTS 2020

Fruit Logistica

 

 

Berlín

Ciudad

www.fruitlogistica.es

Web Site

IFFA

 

 

Frankfurt

Ciudad

www.iffa.messefrankfurt.com

Web Site

Fruit Attraction

 

 

Madrid

Ciudad

www.fruitattraction.co

Web Site

Seafood Expo

 

 

Bruselas

Ciudad

www.seafoodexpo.com

Web Site