APLANADORES DE CARN SCHOMAKER SERIE RMP

kronen

APLICACIÓ Y DADES TÈCNIQUES

  • Per aplanar peces de vedella i altres carns fresques. S’aconsegueix un gruix uniforme i reducció del temps de cocció.
  • Efecte de “tenderització” obtenint una carn més tendra.
  • Per aplanar filets, bistecs, milaneses, matambre de vedella, carn de pollastre i gall dindi, hamburgueses casolanes.
  • Sistemes industrials estan disponibles amb cintes de 400, 600 i 1.000 mm d’amplada
    Sistemes compactes per a cuines industrials i carnisseries, amb cintes de 250 mm d’amplada
  • Les dues cintes – cinta superior i inferiror- tenen el seu propi motor.  La distància entre les cintes de pressió és ajustable al gruix desitjat del producte.
  • Construït en acer inoxidable, robust.
  • Higiènic i de fàcil desmuntatge -sense EINES – per a la neteja.
  • Màquina sobre rodes, de fàcil transport.
  • Dimensions: 165 x 70 a 150 (segons el model) x 190 cm. Llarg x Ample x Alt.

    Veure VIDEO