APLANADORES DE CARN SCHOMAKER SERIE RMP
APLICACIÓ Y DADES TÈCNIQUES
- Per aplanar peces de vedella i altres carns fresques. S’aconsegueix un gruix uniforme i reducció del temps de cocció.
- Efecte de “tenderització” obtenint una carn més tendra.
- Per aplanar filets, bistecs, milaneses, matambre de vedella, carn de pollastre i gall dindi, hamburgueses casolanes.
- Sistemes industrials estan disponibles amb cintes de 400, 600 i 1.000 mm d’amplada
Sistemes compactes per a cuines industrials i carnisseries, amb cintes de 250 mm d’amplada - Les dues cintes – cinta superior i inferiror- tenen el seu propi motor. La distància entre les cintes de pressió és ajustable al gruix desitjat del producte.
- Construït en acer inoxidable, robust.
- Higiènic i de fàcil desmuntatge -sense EINES – per a la neteja.
- Màquina sobre rodes, de fàcil transport.
- Dimensions: 165 x 70 a 150 (segons el model) x 190 cm. Llarg x Ample x Alt.
Veure VIDEO
ALTRES EQUIPS D’INTERÈS
Lligadores SIEBECK amb fil
Lligadores SIEBECK per a rotllets de carn, carns curades, marinades i aus amb fil.
Túnels de congelació y fermentació de la marca HEINEN
Sistemes de congelat i refrigerat amb espirals.