APLANADORES DE CARN

APLANADORA SCHOMAKER SÈRIE RMP

APLICACIÓ Y DADES TÈCNIQUES

  • Per aplanar peces de vedella i altres carns fresques. S’aconsegueix un gruix uniforme i reducció del temps de cocció.
  • Efecte de “tenderització” obtenint una carn més tendra.
  • Ample de cinta: 250, 400, 600 o 1000mm.
  • Les dues cintes – cinta superior i inferiror- tenen el seu propi motor.  La distància entre les cintes de pressió és ajustable al gruix desitjat del producte.
  • Construït en acer inoxidable, robust.
  • Higiènic i de fàcil desmuntatge -sense EINES – per a la neteja.
  • Elèctric: 400 V, de 0.37kW a 1.5kW
  • Dimensions: 165 x 70 a 150 (segons el model) x 190 cm. Llarg x Ample x Alt.

    IMATGES I APLICACIONS

    EQUIPS COMPLEMENTARIS

    Tenderitzadores de carn Schomaker

    Sistemes de tenderización de intensitat regulable per a peçes de carn.

    Empanat i arrebossat Schomaker

    Milanesas i cordó bleu, filet o nuggets de pollastre, peix

    Fregit i rostit Schomaker

    Forns de contacte i fregidores en continu

    Túnels de congelació Heinen

    Equips de congelació y refrigeració per a tots tipus de productes.