Avís legal

IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR D’ACORD AMB LA LLEI 34/2002

El domini danmix.es és propietat de Danmix, S.L. sota les inscripcions en el Registre Mercantil de Barcelona: Tom 32.382, Foli 100, Full B209011, Inscripció 10.

C/Pep Ventura 8, Pol. Ind. Sud, Sector P-1 (A)
Apdo. de correos 5
08440 Cardedeu
Tel: +34 938 711 177
danmix@danmix.es

ÚS I FUNCIONAMENT DE LA WEB

Les pàgines de la web www.danmix.es són d’accés públic, lliure i gratuït, i els seus continguts són merament informatius i divulgatius. L’accés no implica per se només l’establiment de relació comercial entre DANMIX i l’usuari.

L’usuari haurà de fer ús d’ella de conformitat amb el present Avís Legal, la Llei i l’ordre públic. Per això, el titular d’aquesta web no podrà assumir cap responsabilitat que derivi de l’ús indegut, incorrecte o il·lícit de la mateixa i / o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similar naturalesa.

DANMIX és titular de tots els drets sobre marques i logotips exposats en la pàgina, així com dels seus continguts.

L’usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre els textos, gràfics, logotips i imatges titularitat de DANMIX sense el consentiment previ i per escrit de la mercantil, llevat que es realitzi sense ànim de lucre i amb fins educatius o divulgatius. Qualsevol remissió autoritzada a les pàgines de DANMIX suposarà una visualització completa de tots els seus continguts.

Aquesta pàgina web podria oferir links a recursos o llocs d’Internet de titularitat aliena. La finalitat d’aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en la Web de destinació. Per tot això, DANMIX declina tota responsabilitat derivada d’accions o omissions comeses per aquests llocs Web, amb total independència i autonomia respecte als mateixos.