Bolcador elevador per palots i contenidors

BOLCADOR DE CONTENIDORS VORAN MODEL GKS

TENRIT Foodtec

APLICACIÓ Y DADES TÈCNIQUES

  • Bolcador elevador per buidar palots, contenidors o caixes grans, pas a pas. Aquest bolcador hidràulic està especialment dissenyat per a omplir els equips combinats de rentat / triturat  WAR 65 i WA LC 40 de VORAN®
  • Els bolcadors GKE són la solució òptima per a buidar dosificant de bins, palots i contenidors de grans dimensions. El contenidor pot col·locar-se en la màquina mitjançant un carretó elevador o un muntacàrregues. Prement un botó s’inclina automàticament. El procés de bolcat s’atura quan es deixa anar el botó i el contenidor roman en la seva posició actual fins que es torna a prémer el botó. A l’prémer un altre botó, el contenidor buit torna a la posició inicial, on pot retirar-se després. El dispositiu està fabricat en acer inoxidable i equipat amb peus de suport.
  • Senzill d’utilitzar, de gran estabilitat.
  • Per a contenidors estàndard de 1000 x 1200 x 970mm (model GKE1000) o especials de 1250 x 1200 x 970 mm (model GKE1250).

VEURE VIDEO

EQUIPS COMPLEMENTARIS

Elevador de sinfí amb molí

Equip de rentat per a fruites, baies i verdures amb elevador de sinfí i capçal triturador per a l´alimentació de la premsa.

Bomba excèntrica

Bomba per polpa triturada o suc. La bomba està indicada per al processament d’aliments, com sucs de fruites o de verdures.

180P2 prensa de bandeja INOX

Premses hidràuliques VORAN

Premses hidràuliques amb una o dues cubetes / safates lliscants o giratòries per a suc. Per a les sidreries petites i mitjanes