CENTRIFUGADORES DE FRUITA I VERDURA

SERIE ECO

Les centrifugadores Kronen ECO es fan servir per treure aigua en excés d’enciams, hortalisses, herbes, fruites i molts productes més. Amb la seva renovada imatge reuinim en elles nombrosos desenvolupaments tècnics i de disseny.

La seva construcció robusta, seguretat i funcions es van orientar sota les exigències de la norma DIN EN 13621. Les superfícies inclinades de la carcassa, l’evitar cants en angle recte i el baix nombre de cargols a la zona de treball eviten l’acumulació de brutícia i simplifiquen la neteja de l’equip.

Els peus de goma amortidora permeten a l’equip estar fermament assentat durant la rotació de la cistella.

La velocitat i temps de centrifugació fixos en els models KS600 ECO (600 rpm) i KS900 ECO (900 rpm). Es pot seleccionar entre 7 velocitats i nombrosos temps de centrifugat en el KS-7 ECO, permetent adaptar-se perfectament al producte a processar sense danyar-lo.

SERIE PLUS

Les centrifugadores PLUS, són les més venudes de les centrífugadoras KRONEN per a vegetals, amanides i fulles delicades, treballant en la indústria i testada centenars de vegades a nivell mundial, ara amb un nou aspecte.

A més del nou aspecte, el nou disseny s’ha focalitzat en desenvolupaments tècnics. La construcció robusta, la seguretat i la seva funció es basen en els requeriments per a centrífugues norma DIN EN 12547 i en les assecadores centrífugues per a amanides DIN EN 13621.

Es pot seleccionar entre 7 velocitats i nombrosos temps de centrifugat en la KS-7 RESSÒ, permetent adaptar-se perfectament al producte a processar sense danyar-lo.

Avantatges:

Alçada ergonòmica i parametres amigables: L’altura de càrrega ergonómmica de la cistella assegura el màxim confort, alleujant a l’operari.
El model KS-7 PLUS ofereix 7 velocitats per seleccionar i una durada lliurement ajustable.

El model KS100 PLUS juntament amb les opcions d’ajust individual per a velocitats i durada de l’assecat, emmagatzema fins a 99 programes a la memòria de la màquina, per assegurar el màxim confort i òptima adaptació a el producte a processar.

També inclou una manera perquè el cistell giri amboas direccions durant el programa. El gir en sentit contrari el realitza l’equip després de la meitat de el temps total seleccionat. De tal manera el producte es deixa anar i es reubica, permetent una sortida de l’aigua més eficient.

Construcció flexible: Les centrífugues KS Plus són particularment fàcils de netejar.

No té on acumular brutícia en l’àrea de centrifugat, no hi ha cargols i el fons de l’equip està inclinat per permetre un fàcil drenatge de l’aigua, al costat d’una boca de sortida de 100 mm de diàmetre. El forrellat que s’activa automàticament a la coberta, està ubicat a la part posterior de la carcassa.
El poderós i molt silenciós motor assegura un reduït desgast i alta durada.