COCCIÓ SCHOMAKER

Sistemes industrials de cocció i escaldat.

SISTEMA CONTINU DE COCCIÓ I ESCALDAT SÈRIE WKS

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • El sistema de cocció serveix per cuinar i escaldar productes precuinats i vegetals en general, és un sistema de cocció en continu per aigua.
  • Depenent de el disseny també es pot utilitzar per pasteuritzar producte envasat.
  • Cocció de mandonguilles, patates i fideus, escaldat d’antipasti, cocció de patates i vegetals en rodanxes i daus.
  • Cinta de transport Intralox.
  • Sistema innovador d’eficiència energètica.
  • Sistema manual d’elevació de la tapa i cinta.
  • Fabricat en acer inoxidable.

IMATGES I APLICACIONS

TÚNEL D´AIRE CALENT

TÚNEL D´AIRE CALENT

SÈRIE SNS 1

Aplicació:

  • El túnel d’aire calent SNS1 s’usa per a productes formats. L’aire circulant i humectant cuinen els productes uniformmemente i amb cura, per prevenir pèrdues de pes.
  • Mandonguilles, hamburgueses de carn.
  • Hamburgueses de vegetals, barreges de vegetals.

TÚNEL D´AIRE CALENT

SÈRIE SNS 3 / SNS 5 MULTINIVELL

Aplicació:

  • Els túnels d’aire calent tipus multinivell SN3 o tipus SNS 5 cuinen els productes acuradament en tres o cinc nivells. S’evitarà la pèrdua de pes del producte en el procés de cocció, a causa de l’addició de vapor.
  • Mandonguilles, hamburgueses de carn, salsitxes ćevapčići.
  • Hamburgueses de vegetals.
  • Carn empanada, costella i cordó bleu.

FORN D´AIRE CALENT

SÈRIE SHC

  • El forn d’aire calent tipus SHC és un forn altament efectiu, que cuina productes amb aire calent circulant. Gràcies a la flexibilitat de les seves opcions al forn d’aire calent admet una àmplia gamma de productes.

Aplicació:

  • Forn d’aire calent amb injecció de vapor per cuinar productes arrebossats.
  • Forn d’aire calent per trossos de carn rostida i pollastre trossejat.
  • Túnel de cocció a vapor per cuinar mandonguilles i productes de carn picada.