COCCIÓ SCHOMAKER
Sistemes industrials de cocció i escaldat.
SISTEMA CONTINU DE COCCIÓ I ESCALDAT SÈRIE WKS

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES
- El sistema de cocció serveix per cuinar i escaldar productes precuinats i vegetals en general, és un sistema de cocció en continu per aigua.
- Depenent de el disseny també es pot utilitzar per pasteuritzar producte envasat.
- Cocció de mandonguilles, patates i fideus, escaldat d’antipasti, cocció de patates i vegetals en rodanxes i daus.
- Cinta de transport Intralox.
- Sistema innovador d’eficiència energètica.
- Sistema manual d’elevació de la tapa i cinta.
- Fabricat en acer inoxidable.
IMATGES I APLICACIONS
TÚNEL D´AIRE CALENT
TÚNEL D´AIRE CALENT
SÈRIE SNS 1
Aplicació:
- El túnel d’aire calent SNS1 s’usa per a productes formats. L’aire circulant i humectant cuinen els productes uniformmemente i amb cura, per prevenir pèrdues de pes.
- Mandonguilles, hamburgueses de carn.
- Hamburgueses de vegetals, barreges de vegetals.
TÚNEL D´AIRE CALENT
SÈRIE SNS 3 / SNS 5 MULTINIVELL
Aplicació:
- Els túnels d’aire calent tipus multinivell SN3 o tipus SNS 5 cuinen els productes acuradament en tres o cinc nivells. S’evitarà la pèrdua de pes del producte en el procés de cocció, a causa de l’addició de vapor.
- Mandonguilles, hamburgueses de carn, salsitxes ćevapčići.
- Hamburgueses de vegetals.
- Carn empanada, costella i cordó bleu.
FORN D´AIRE CALENT
SÈRIE SHC
- El forn d’aire calent tipus SHC és un forn altament efectiu, que cuina productes amb aire calent circulant. Gràcies a la flexibilitat de les seves opcions al forn d’aire calent admet una àmplia gamma de productes.
Aplicació:
- Forn d’aire calent amb injecció de vapor per cuinar productes arrebossats.
- Forn d’aire calent per trossos de carn rostida i pollastre trossejat.
- Túnel de cocció a vapor per cuinar mandonguilles i productes de carn picada.