SISTEMA CONTINU DE COCCIÓ I ESCALDAT SÈRIE WKS

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES
- Longitud de la màquina segons necessitats.
Avantatges del sistema de cocció i escaldat sèrie WKS
- El sistema de cocció i escaldat sèrie WKS de la marca alemanya SCHOMAKER serveix per cuinar i escaldar productes precuinats i vegetals en general. És un sistema de cocció en continu per aigua amb cinta de transport Intralox o acer inxidable. També es pot utilitzar per pasteuritzar producte envasat.
- Cocció de mandonguilles, gambes, patates i pastes, escaldat d’antipasti, cocció de vegetals tallats a rodanxes, bastons i daus.
- Fabricat amb acer inoxidable.
- Sistema de neteja CIP.
- Sistema nou d’eficiència energètica: s’escalfa per intercanviador de vapor, vapor directe, oli tèrmic o electricitat.
- Ample de cinta transportadora disponible de 400 a 1.200 mm
- Longitud de la màquina a petició del client de 3.000-12.000 mm
- Opcionalment s’ofereix un sistema de refredament dels productes directament després del procés de cocció tipus SVKB, que permet reduir els temps de procés a la següent etapa de refrigeració o congelació (longitud de la màquina segons les necessitats). Fa servir l’entrada d’aigua freda o la unitat de refrigeració amb intercanviador de calor a la màquina.