FORNS D’AIRE CALENT SÈRIE SNS

 APLICACIÓ I MODELS

  • Els túnels d´aire calent SÈRIE SNS són models més sencills i per a baixes temperatures.
  • El túnel tipus SNS 1 té una cinta
  • Els túnels models SNS 3 i SNS 5 tenen 3 i 5 nivells de cocció respectivament.
  • Es redueix la pèrdua de pès del producte en el procès de cocció per l’efecte d’afegir vapor i pel control de la temperatura de cocció.
  • Eficient consum d’energia; escalfament opcional per vapor, oli tèrmic o escalfador elèctric.
  • Ampli avanic de productes:
    • Mandonguilles, hamburgueses de carn, salsitxes Cevapcici.
    • Hamburgueses vegetals.
    • Carn empanada/ milaneses, , costelles i cordon bleu.
  • Fàcil integració en les línies existents.
  • Alçada d’entrada i sortida al mateix nivell:  950 mm  +/- 80 mm

SN1

  • SNS 1 té una cinta.
  • Existeixen 2 models: l’SNS 1 – 7.000/600 que funciona amb un únic sistema de circulació d´aire i arriba als 120ºC i l’SNS 1 – 10.000/600 o 8.000/600 que funciona amb 2 sistemes de circulació d’aire i arriba als 180ºC
  • El túnel d’aire calent SNS 1 es fa servir per a productes formats: mandonguilles, hamburgueses de carn, hamburgueses de vegetals, barreges de vegetals

Veure VÍDEO

SNS3 i SNS 5

  • Els forns d’aire calent tipus multinivell SNS 3 o tipus SNS 5 cuinen els productes amb cura en tres o cinc nivells, respectivament.
  • Arriben als 120ºC.
  • Mandonguilles, hamburgueses de carn, salsitxes Cevapcici, hamburgueses de vegetals, carn empanada, costella i cordó bleu

Veure VÍDEO

FORN D’AIRE CALENT SÈRIE SHC

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • El forn d’aire calent tipus SHC és un forn altament efectiu que disposa de 2 sistemes de circulació d’aire a alta velocitat. Normalment treballen a temperatures de fins a 250ºC. Ideal per cocció de productes més grans que la sèrie SNS.
  • El forn de vapor tipus SHCE es pot utilitzar com a sistema de precocció o de cocció independent. La sigla “E” indica que l’escalfador és elèctric.
  • El forn tipus SHCT és el mateix tipus de forn però la “T” indica que s’escalfa mitjançant oli tèrmic.
  • Tots els tipus de forns poden equipar-se amb injecció de vapor o control de vapor i es pot regular el nivell d’humitat al forn.  Unitat ideal per empanats, trossos de carn rostida i pollastre trossejat, mandonguilles i productes de carn picada.

Veure VÍDEO