ENVASADORES AL BUIT PER A PERNIL CUIT

ENVASADORES AL BUIT PER A PERNIL CUIT

ENVASADORA JAMBOVAC – FLEXVAC

         APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

      

  • Per al emmotllament en línia de barres de pernil i embutxacat per a la cocció.
  • Permet produir pernils a el buit per a la seva conservació de 3 a 6 mesos abans de la cocció i reducció de minves durant la cocció i millora la consistència de la tall.
  • Maquinària de fabricació francesa construïda en acer inoxidable.
  • Producció: 2 a 4 espatlles cada cicle o 5 a 8 pernils / cicle o una barra de 900mm per minut.
  • Longitud de soldadura: 1230mm màx.
  • Bomba de buit: 500m3/hora.
  • Transferència de les barres a sistema Poli mòduls de Kaufler que és la col·locació de la bossa en un pre motlle buit, apilable i paletizable en cèdules de cocció