ESCATADORES DE PEIX AUTOMÀTIQUES
APLICACIÓ
- L’escatat i l’eliminació de la mucositat són necessaris per processar el peix de manera neta. A Uni-Food Technic oferim l’escatat amb aigua. Les escatadores de peix automàtiques (models 800 i 900) d’Uni-Food Technic garanteixen un alt nivell d’higiene.
- L’escatat amb aigua és una forma més delicada de esacatar el peix, per la qual cosa és preferible per conservar la carn, els ulls i les brànquies del peix.
- La desescamadora automàtica també elimina eficaçment la mucositat i els bacteris del peix. Està equipada amb un sistema de neteja que polvoritza aigua a l’interior del peix, garantint un peix totalment net.
- És molt fàcil d’ajustar per processar diferents espècies
- Opcions disponibles per a tots dos models:
- 1 capçal d’escatat (single de-scaling section – SDS) o doble (double de-scaling section – DDS)
- Guia per a peixos petits
- Dosificador químic per a la desinfecció final de peix
- Filtre rotatiu automàtic per a la separació d’escates i aigua
- Broquets de neteja de mucositat
ESCATADORA De-scaler 800
- Espècies: Salmó i truita
- Rang de treball: totes les mides
- Capacitat: 16 a 27 peces/min segons la mida.
- Operaris: 1
- Consum d’aigua (3 bar): 42 l/min (1 capçal) – 84 l/min (2 capçals)
ESCATADORA De-scaler 900
- Espècies: diverses (a consultar)
- Rang de treball: 0.3 – 8 kg.
- Capacitat: 16 a 40 peces/min segons la mida.
- Operaris: 1
- Consum d’aigua (3 bar): 42 l/min (1 capçal) – 84 l/min (2 capçals)
ALTRES EQUIPS D’INTERÈS
Desespinadora automática
Elimina entre el 90% i el 95% de totes les espines. 8 models amb diferents capacitats per desespinar entre 10 i 50 filets/min.
Deslimer per a salmó UNI-FOOD
Per eliminar de forma òptima la mucositat i la sang de salmó abans i després de l’eviscerat i abans del filetejat.
Túnels de congelació y fermentació de la marca HEINEN
Sistemes de congelat i refrigerat amb espirals.