ESCATADORES DE PEIX AUTOMÀTIQUES

Veure VIDEO

APLICACIÓ

  • L’escatat i l’eliminació de la mucositat són necessaris per processar el peix de manera neta. A Uni-Food Technic oferim l’escatat amb aigua. Les escatadores de peix automàtiques (models 800 i 900) d’Uni-Food Technic garanteixen un alt nivell d’higiene.
  • L’escatat amb aigua és una forma més delicada de esacatar el peix, per la qual cosa és preferible per conservar la carn, els ulls i les brànquies del peix.
  • La desescamadora automàtica també elimina eficaçment la mucositat i els bacteris del peix. Està equipada amb un sistema de neteja que polvoritza aigua a l’interior del peix, garantint un peix totalment net.
  • És molt fàcil d’ajustar per processar diferents espècies
  • Opcions disponibles per a tots dos models:
    • 1 capçal d’escatat (single de-scaling section – SDS) o doble (double de-scaling section – DDS)
    • Guia per a peixos petits
    • Dosificador químic per a la desinfecció final de peix
    • Filtre rotatiu automàtic per a la separació d’escates i aigua
    • Broquets de neteja de mucositat

ESCATADORA De-scaler 800

  • Espècies: Salmó i truita
  • Rang de treball: totes les mides
  • Capacitat: 16 a 27 peces/min segons la mida.
  • Operaris: 1
  • Consum d’aigua (3 bar): 42 l/min (1 capçal) – 84 l/min (2 capçals)

ESCATADORA De-scaler 900

  • Espècies: diverses (a consultar)
  • Rang de treball: 0.3 – 8 kg.
  • Capacitat: 16 a 40 peces/min segons la mida.
  • Operaris: 1
  • Consum d’aigua (3 bar): 42 l/min (1 capçal) – 84 l/min (2 capçals)

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS