CORTADORA GS10-2 DE CINTA PER A ESMICOLAR

kronen

APLICACIÓ

  • La GS 10-2 és la talladora amb banda transportadora multiús per a amanides, enciams, vegetals, fruites, herbes, carn, peix, embotits, pa, formatge, fruits secs, pollastre fresc (amb un cop de fred), pollastre cuit i molt més. Aquesta unitat es pot fer servir com a esmicoladora de carn de pollastre cuit per a la obtenció del anomenat “pulled chicked” o pollastre desfibrat o desfilat per a entrepans, faixetes i amanides amb un disc especial.
  • És ideal per utilitzar en cuines de grans produccions, càtering i aplicacions industrials.
  • Produccions entre 200 i 500 kg/h segons el producte.
  • Gran varietat de accessoris de tall per a un ampli rang d’aplicacions; Esbocinar / esmicolar / desfibrar / desfilar pits de pollastre, carn, etc
  • Ample de tall controlat digitalment entre 1 i 50mm.
  • Amplada de la cinta 125 mm.


ACCESSORIS DISPONIBLES

VEURE VIDEO

Extensió de cinta d'entrada

L’extensió de la banda transportadora permet alimentar la cinta a diversos operaris al mateix temps. Aquesta utilització eficient incrementa la capacitat i és un component raonable, en combinació amb una taula de treball

Taula de treball

La taula de treball es col·loca a la cinta d’alimentació de la talladora GS10-2. Està fabricada completament en acer inoxidable AISI 304 (inclou 4 pilons de tall i 2 tobogans per a residus).
Disponible en diverses longituds: per a 1, 4, 6, 8 o 10 persones.

Carro per a discs de tallar

Aquest carro mòbil (4 rodes) garanteix l’emmagatzematge segur dels discs de tallar així com una ràpida accessibilitat.  Es pot equipar amb diversos accessoris en funció del tipus de disc de tall o ganiveta a guardar.