ESPINYOLADORES / DESPOLPADORES VORAN per al desossat de fruita amb os /pinyol. 

ESPINYOLADORES SÈRIE EP 500 / 1000 MARCA VORAN

TENRIT Foodtec

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • Per al desossat de fruita com préssecs, cireres, maracujà, mango, pruna, pera, albercoc i altres fruites amb os /pinyol. Es carrega el producte en una tremuja i mitjançant un rascador i un tamís es realitza el separat de l’os i de la carn que passa pels forats de tamís.
  • També separa de manera neta fulles i restes de tiges de maduixes i peres
  • Disponibles 2 models, la EP500 i EP1000 que es diferencien per la grandària i les capacitats de producció (Aprox.500 Kg / h i 1.000 kg / h respectivament depenent del producte, temperatura, forma d’alimentació, etc ….).
  • Diferents mides d’orifici per als tamisos d’1 mm, 2 mm, 3 mm (cireres), 5mm (prunes), 8mm (albercocs).
  • Possibilitat de passar el producte diverses vegades i per diferents tamisos per obtenir un major picat i eliminació d’ossos i pells.
  • Potència elèctrica: EP500 (3,0 Kw) / EP1000 (5,5 Kw) ambdues de 400V, 16A / 50 Hz.
  • Mesures (L x A x Alto): EP500 1190 x 638 x 1250 mm; EP1000 1650 x 820 x 1670 mm.
  • Pes: EP500 107 Kg / EP1000 205 Kg

Les espinyoladores poden formar part d’una línia completa i contínua de producció de sucs per carregar, rentar, triturar o desossar la fruita, esprémer i embutxacar / embotellar.

Ejemplo línea hasta 600 kg/h:
  1. Espinyoladora Voran EP1000
  2. Bomba
  3. Premsa Voran EBP500

EQUIPS COMPLEMENTARIS

Safata recol·lectora de suc 65 l

Safata recol·lectora de suc aprovada per productes alimentaris amb filtre de 1 mm. Bomba incorporada, control automàtic

Bomba excèntrica

Bomba per a suc amb bastidor mòbil; el cos de la bomba és d’acer inoxidable amb bypass. La bomba està indicada per al processament d’aliments, com sucs de fruites o de verdures.