EXTRACTORA DE TRONXO DE COLS MODEL KSB-2

kronen


APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • La extractora de tronxo de cols KSB-2 de Kronen elimina el tronxo de cols o col blanc, colorat i tipus punxegut de manera eficient i es destaca per la seva operació amigable, estabilitat i disseny higiènic.
  • Fàcil de fer servir, robusta i higiènica. La màquina està construïda totalment en acero inoxidable. La construcció està lliure d’esquines o cants i permet desmuntar els components de manera ràpida per a la seva neteja total.
  • Es col·loca la col sobre una corona, es pressionen simultàniament 2 botons de seguretat, baixa una abraçadora superior i una fulla entra i talla per sota. Per mitjà de dos palancas, es gradua tant la profunditat de la perforació com l’adaptació de l’empujador sobre el producte. D’aquesta manera es pot augmentar considerablement el rendiment.
  • Capacitat: fins a 600 cols/hora.
  • La profunditat de la perforació es pot regular, cosa que permet treure tronxos de repollos de qualsevol mida. El procés és higiènic garantit per una desviació de la sortida de les deixalles. Opcionalment es pot sol·licitar un capçal de trepant més petit, per al cas de comptar amb matèria primera més petita.
  • Pes: 193 kg
  • Mides (L x A x Alt): 837 x 810 x 1.403 mm
  • Potència elèctrica: 0.6 kW (400V, 3AC, n/pe, 60 Hz)..

Veure VIDEO

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

LAVADORA GEWA 3800v plus

Rentadores KRONEN de fruites i verdures

Diversos tipus de rentadores adequades tant per a grans, com per a petites demandes de producció de productes com enciam, hortalisses i fruita

 

Cortadora de coles CAP68

Talladora KRONEN model CAP68

Cortadora de grandes capacidades para coles enteras, repollo y cebollas en juliana.

EMBOLSADORA CP350

Embossadores verticals

Per al format de bosses en diferents formats a partir de bobines de film, omplert (envasat) i posterior segellat per a amanides i hortalisses tallades i també per a molts productes sencers

TÚNEL DE ESCALDADO SCHOMAKER wks

Forns de cocció

Túnels de cocció, escaldat i marmites per a tot tipus de productes