FILETEJADORA DE SALMÓ FR-9000

APLICACIÓ

  • La filetejadora de salmó FR-9000 és una filetejadora d’última generació.
  • La màquina automàtica utilitza un controlador programable d’alta velocitat per mesurar individualment la longitud de cada peix a mesura que entra a la màquina. Utilitzant aquest mesurament, la FR-9000 pot ajustar els paràmetres de tall d’acord amb un valor de tall preseleccionat. Així es garanteix el màxim rendiment a cada peix.
  • La filetejadora FR-9000 utilitza tres jocs de fulles circulars per eliminar l’espina dorsal: dos a la part superior i una a la inferior. Cosa que dóna com a resultat un producte de màxim rendiment. Un cop eliminada l’espina dorsal, un joc de ganivetes de vaivé retira acuradament la costella, permetent obtenir filets d’alta qualitat amb un aspecte llis i sense danys.
  • La versàtil FR-9000 ofereix opcions per eliminar completament les costelles o per deixar-les als filets, simplement preseleccionant un valor de tall a la interfície fàcil d’usar.
  • La filetejadora de peix FR-9000 pot processar una varietat d’espècies dins el rang de 2-10 kg incloent salmó, pargo i mero fins a una alçada màxima de 25 cm.
  • La màquina també té la característica mecànica de no deixar buits als filets, fins i tot als filets tous.
  • Treballa fàcilment amb filets de post i prerigor.
  • Com totes les màquines d’Uni-Food Technic, la filetejadora FR-9000 és fàcil de manejar i programar. El seu disseny innovador i robust en facilita el manteniment.

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

descamadora 800 automática de pescado.

Escatadores Uni-Food

Escatadores d’aigua suaus i eficaces per a la descamació automàtica de peix.

 

DESPINADORA PIN BONE

Desespinadora automática

Elimina entre el 90% i el 95% de totes les espines. 8 models amb diferents capacitats per desespinar entre 10 i 50 filets/min.

 

Raspadora d'espinada de salmó UNI-FOOD

Per raspar les restes de carn de les espines dorsals del salmó després del filetejat