FILETEJADORES DE PEIX BAADER per a diferents espècies de peix.

FILETEJADORA BAADER 588 PER A PEIX BLANC

APLICACIÓ

  • Per a la optimització de la qualitat i el rendiment de cada peix. Las filetejadores de peix blanc BAADER 588 son únicas i avançadas per al filetejat de peix de mida petita i mitjana – fresc o descongelat.
  • Capacitat fins a 36 peces / min (depèn de l’operari, espècie de peix a processar)
  • Espècies: peix blanc
  • Versió 1: Rang de treball petit
    • Abadejo d’Alaska / Alaska Pollack: aprox. 150 – 450gr. (h+g)
  • Versió 2: Rang de treball mitjà
    • Bacallà Atlàntic / Atlantic Cod: aprox. 350 – 2,500gr. (amb cap) aprox. 35 – 70cm (amb cap)
    • Abadejo / Haddock: aprox. 400 – 1,300gr. (amb cap) aprox. 35 – 55cm (amb cap)
    • Carbonero / Saithe: aprox. 400 – 1,500gr. (amb cap) aprox. 35 – 55cm (amb cap)
    • Lluç / Hake: aprox. 160 – 600gr. (h+g) approx. 15 – 35cm (amb cap i visceras)
    • Bacallà del Pacífic / Pacific Cod: aprox. 350 – 2,500gr. (amb cap) aprox. 35 – 70cm (amb cap)
  • Higiènic i segur
  • Alta qualitat de filet – fins i tot per a peixos descongelats
  • Disseny obert i de fàcil neteja
  • Sense necessitat de connexió d’aire
  • Acer inoxidable
  • Plataforma de treball ajustable
  • Bona ergonometria
  • Comptador de peces disponible
  • Pantalla tàctil senzilla.

FILETEJADORA BAADER 582 PEIX BLANC GRAN

APLICACIÓ

  • Las BAADER 582 son filetejadores de peix blanc únicas i avançadas. Están dissenyada amb l’objectiu d’optimitzar el rendiment, la higiene i la qualitat de l’filet. Tots els components estan controlats per ordinador. El transport de cada peix per la màquina és estable. La configuració de la màquina es poden variar durant la producció i es poden guardar en forma de recepta a la unitat. Els filets de la nova BAADER 582 són d’extraordinària qualitat, – es requereix poc trimat posterior.
  • La BAADER 582 pot anar en línia amb la peladora BAADER 59 i la BAADER 886 Detector de raigs X i amb el sistema de tall per aigua.
  • Rang de treball gran!
  • Espècies de peix:
    • Bacallà / Cod: aprox. 60-105 cm (amb cap)
    • Carbonero / Saithe: aprox. 60-105 cm (amb cap),
    • Abadejo / Haddock (sota comanda)
  • Màxima qualitat del filet.
  • Tractament suau i gentil de el peix.
  • Flexible per als diferents espècies (p.e. Bacallà / Cod, Carbonero / Saithe, Abadejo / Haddock)
  • Transport estable de les peces al llarg de la màquina – menys parades.
  • Control dels components mitjançant ordinador.
  • Disseny higiènic.
  • Fàcil d’ajustar i de mantenir.

FILETEJADORA DE TRUITA BAADER 136

Dades tècniques:

  • Per al filetejat de peix sencer de truita
  • Capacitat: fins a 50 peçes/minut
  • Rang de treball: peçes entre 160 a 650 grams
  • Consum d´aigua: Aprox 40 l/minut (3 bars)
  • Potència motor : 1.5 kW
  • Dimensions: 2.310 x 1.152 x 1.647 mm (llarg x amplada x alçada)
  • Pes: 400 kg.

Accessoris disponibles:

  • Màquina esmoladora de ganivetes integrada.
  • Plataforma ajustable per al operari.

FILETEJADORA DE SALMÓ BAADER 581

La BAADER 581 és una fileteJadora per salmó avançada i excepcional. Està desenvolupada totalment sota nou concepte pel que fa a rendiment, higiene, prestacions i qualitat el filet. Totes les eines es controlen per ordinador i no cal calibrar el peix de 2 kg fins 7kg (eviscerat / amb cap). Un pas continu de el peix per la màquina garanteix alta productivitat. Els ajustos en aquestas filetejadores de peix poden ser modificats durant el funcionament, i guardats en un arxiu de receptes per a fàcil ús posterior. Els filets que surten de la nova BAADER 581 són d’una qualitat extraordinària – es necessiten molt pocs arranjaments ..

APLICACIÓN

  • Salmón de viver (eviscerat): 2-7 kg
  • Truita de viver (eviscerat): 1.2 – 5.0 kg
  • Coho salvatge (escapçat + eviscerat): 2-4 kg (amb clavícula)
  • Salmón rojo salvatge (escapçat + eviscerat): 2-4 kg (amb clavícula)
  • (altres espècies de salmó a petició)
  • Capacitat (fora de línia): fins a 25 peixos / min (depèn de la mida de peix i experiència de l’operari)

Avantatges · Alta productivitat

  • Ampli rang de treball
  • Àrea d’entrada adaptada per a tots mides, per introduir el peix de manera fàcil i segura
  • Centratge del peix millorat per més estabilitat
  • Mesura individual de cada peix
  • Flux continu de producte
  • Eines de tall ajustables
  • Menys parades
  • Alta flexibilitat en diferents productes i espècies
  • Paràmetres de tall fàcilment ajustables

IMÁGENES Y APLICACIÓN BAADER 581

Accessoris disponibles:

  • Possibilitat d’integrar el sistema BAADER CMS, es tracta de maximitzar la capacitat mitjançant un sistema d’alimentació i sortida de producte amb tremuges, cintes i bàscules tot controlat amb PLC.

LÍNIA AUTOMÀTICA DE PROCESSAMENT DE PEIX PELÀGIC

Aplicació:

  • Línies automàtiques per al processat de peix pelàgic de la casa alemanya BAADER. La línia consisteix en:
    • Sistema d’alimentació i orientació de les peces en 4 canals: BAADER 488
    • Filetejadora: BAADER 221 H+F
    • Peladora: BAADER 56

Datos técnicos:

  • Capacidad: hasta 340 bandejas /minuto (depende de la especie y calidad del mismo)
  • Especies: Caballa y arenque. Otras especies a consultar.
  • Rango de trabajo: Caballa aprox. 25-42 cm / Arenque aprox.22-40 cm
  • Con 1 operario se puede supervisar hasta 5 líneas completas.
  • Posibilidades de producto: Filete con piel / Filete sin piel / En mariposa con piel / Piezas peladas

Dades tècniques:

  • Capacitat: fins a 340 safates / minut (depèn de l’espècie i qualitat de la mateixa)
  • Espècies: Verat i arengada. Altres espècies a consultar.
  • Rang de treball: Verat aprox. 25-42 cm / Arengada aprox.22-40 cm
  • Amb 1 operari es pot supervisar fins a 5 línies completes.
  • Possibilitats de producte: Filet amb pell / Filet sense pell / En papallona amb pell / Peces pelades

Accessoris disponibles:

  • Possibilitat d’integrar el sistema BAADER CMS, es tracta de maximitzar la capacitat mitjançant un sistema d’alimentació i sortida de producte amb tremuges, cintes i bàscules tot controlat amb PLC