MARMITES

MARMITES DE COCCIÒ


Aplicació

  • Les marmites s’utilitzen per coure productes d’alimentació.
  • Primordialment s’utilitzen en la indústria càrnia (producció d’embotits cuits), però serveixen també per elaborar plats precuinats, calls, croquetes, beixamel, mantega, chicharrón, cefalòpodes, marisc, verdures, salses, sopes, arròs, pastes, xocolates, postres, melmelades o gelatines.

Dades tècniques

  • La gamma de productes consta de 280 models diferents classificats en 5 famílies, és important saber quins productes cal elaborar per oferir la marmita que més s’ajusti a les seves necessitats.
  • Les capacitats van des dels 50 als 1.500 litres.
  • Les fonts principals d’alimentació són: Electricitat, Vapor, Gas i Gasoil.
  • Les marmites es fabriquen en 2 qualitats d’acer, habitualment en AISI 304 i en AISI316 que ofereix major resistència a la corrosió utilitzat per a productes relacionades amb el mar, melmelades, postres, algues, etc i per marmites a vapor.
  • Segons el producte a elaborar (si és més fred o requereix fregit) es pot instal·lar marmites amb més potència, amb pales per barrejar el producte o amb la cistella basculant.

Accessoris

  • Sonda per controlar la temperatura del producte.
  • Obertura pneumàtica de la tapa.
  • Sistema de cistella abatible per al buidatge i obertura pneumàtica.
  • Varis tipus de cistelles segons el producte.