PELADORA DE CARBASSES AMS220 KRONEN

kronen

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • La peladora de carbasses AMS220 de Kronen també pela melons Cantaloup i Gàl·lia, síndries de mida petita i pela i treu el cor de pinyes.
  • Els fruits es col·loquen manualment i són subjectats amb un sistema de subjecció elèctric. Amb el tancament de la porta de seguretat, s’inicia el procés de pelat. És sempre la mateixa operació independentment de la mida del producte i, per tant, és simple i pràctica d’utilitzar.
  • La profunditat de pelat és ajustable des de 1,5 a 12 mm, només canviant el sistema de control de contorn específicament dissenyat – sense eines i en qüestió de segons. Amb aquest sistema de control s’aconsegueix una superfície extremadament llisa, gairebé sense marques, seguint el contorn de cada fruita de manera individual. També es pot processar la pell de l’aranja o toronja gràcies a la flexibilitat en els ajustaments de pelat.
  • Mitjançant diverses opcions d’ajust dels processos de pelat, es poden optimitzar els temps de pelat a 6 segons per fruita aproximadament.
  • Capacitat (depenent del producte): fins a 4 peces / minut màxim.
  • Mida de producte: Mínim Ø 100mm / Màxim 220mm
  • Pes producte: Màxim 4 Kg.
  • Mesures: 843 x 737 x 1930 mm (llarg x ample x alt)
  • Pes: 186 Kg
  • Potència elèctrica: 0.7kW (230 V N/PE, 50Hz)

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

Segmentadora de fruita i verdura ZTI

Per tallar tot tipus de fruites i verdures, com per exemple arrel d’api, col, carbassa, meló, pinya, poma, etc, en meitats, 4 o 5 segments.

Talladores d'espirals

Per tallar espirals decoratives de vegetals com ara pastanagues, patates, carbasses, remolatxes, etc.

Sistema de cocció en continu

Sistemes de cocció en continu mitjançant aigua, per a cuinar i escaldar productes precuinats i vegetals en general.

Sistemes de transport per buit HYTT

Transport per buit per a residus i deixalles resultat del pelat de fruites i verdures.