PELADORES DE CARBASSA INDUSTRIALS: diverses opcions de pelat.

PELADORA DE CARBASSA BSP TENRIT

                              

APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • Per a pelar carbasses.
  • La unitat no requereix d’aigua ni d’aire comprimit.
  • Pelat uniforme i net en sec.
  • El disseny garanteix una merma mínima i un alt rendiment.
  • Construcció en acer inoxidable.
  • Mida del producte: 11,5 – 55,5 cm longitud
  • Capacitat: màx. 180 peces/h (depèn del producte, pressió de pelat, etc).
  • Connexió elèctrica: 240 V – 50 Hz
  • Mides (L x Am x A): 100 x 70 x 160 cm.

PELADORA DE CARBASSA AMS220 KRONEN

                                           

  APLICACIÓ I DADES TÈCNIQUES

  • La peladora de carbassa AMS220 de Kronen també pela melons Cantaloup i Gàl·lia, síndries de mida petita i pela i treu el cor de pinyes.
  • Els fruits es col·loquen manualment i són subjectats amb un sistema de subjecció elèctric. Amb el tancament de la porta de seguretat,         s’inicia el procés de pelat. És sempre la mateixa operació independentment de la mida del producte i, per tant, és simple i pràctica d’utilitzar.
  • Mitjançant diverses opcions d’ajust dels processos de pelat, es poden optimitzar els temps de pelat a 6 segons per fruita aproximadament.
  • Capacitat (depenent del producte): fins a 4 peces / minut màxim.
  • Mida de producte: Mínim Ø 100mm / Màxim 220mm
  • Pes producte: Màxim 4 Kg.
  • Mesures: 843 x 737 x 1930 mm (llarg x ample x alt)
  • Pes: 186 Kg
  • Potència elèctrica: 0.7kW (230 V N/PE, 50Hz)

EQUIPS COMPLEMENTARIS

Segmentadora de fruita i verdura ZTI

Per a tallar tot tipus de fruites i verdures, com arrel d’api, col, carbassa, meló, pinya, poma, etc, en meitats, 4 o 5 segments.

Talladores d'espirals

Per tallar espirals decoratives de vegetals com ara pastanagues, patates, carbasses, remolatxes, etc.

Sistema de cocció en continu

Sistemes de cocció en continu mitjançant aigua, per a cuinar i escaldar productes precuinats i vegetals en general.

Sistemes de transport per buit HYTT

Transport per buit per a residus i deixalles resultat del pelat de fruites i verdures.