Innovacions intel·ligents que destaquen per la seva senzillesa. Oferim diversos models de PELADORES DE MANGOS de la marca ZTI, també amb opció de desossat.

PELADORA DE MANGOS ZTI FP20

zti smart machines

APLICACIÓ

  • El mango és una fruita molt tendra, per la qual cosa requereix una cura especial en el processament. Les nostres peladores de mangos subjecten la fruita pel pinyol durant el procés de pelat, tallant la fruita al llarg. Això deixa la polpa intacta. El resultat és millor que un mango pelat a mà.
  • Mètode de pelat únic: Els mètodes de pelat convencionals no ofereixen el resultat desitjat, ja que la fruita sol resultar danyada. Per això, les peladores de Mangos ZTI subjecten la fruita per l’os i no per l’exterior, per la polpa. La pell es retira de la mateixa manera que si es fes a mà. És a dir, al llarg de la fruita. El resultat daquest mètode de pelat és un tall bonic, autèntic i uniforme.
  • El mango se subjecta per l’os: Això permet processar fruita tova o relativament madura sense fer malbé la polpa..
  • Posada en marxa i funcionament: La peladora de mangos pot funcionar com a màquina independent, però també es poden connectar diverses màquines entre si. Una sola persona pot gestionar 3 o 4 màquines. Una sèrie de màquines disposa de cintes transportadores per portar la fruita a la següent fase del procés i rebutjar les restes de la pela..
  • Melons cantalups: La peladora de mangos FP20 també és més que adequada per pelar melons. Les fruites poden tenir un diàmetre màxim de 140 mm.

DADES TÈCNIQUES

  • Qualitat constant, comparable a la de la fruita pelada a mà.
  • El mètode de pelat garanteix un tall autèntic i uniforme
  • També apta per a mangos tous
  • Capacitat: 4,5 mangos per minut (màquina autònoma)
  • Diàmetre màxim de la fruita: 140 mm
  • Longitud: mín. 115 mm, màx. 160 mm
  • Dimensions de la màquina: 1500 x 800 x 1900 mm (llarg x ample x alt)

Veure VIDEO

PELADORA I DESOSSADORA DE MANGOS ZTI 20

zti smart machines

APLICACIÓ

  • La peladora i desossadora de mangos “Mango Peeler-de-Cheeker 20” processa 20 mànecs per minut. Els mangos es col·loquen a la màquina manualment i això és tot el treball manual necessari. El pelat i desossat es realitza totalment automàtic mitjançant un mètode pas a pas. Això significa que el mango avança una posició a la màquina per a cada operació següent, cosa que dóna com a resultat uns bells cachetes de mango pelats amb suavitat.
  • Perllongar la vida útil és el punt de partida. El mango es pela al llarg de la fruita. Així s’aconsegueix un tall autèntic i uniforme. Un cop pelat, els “cachetes” del mango es tallen amb dos ganivets oscil·lants en forma d’arc. La mínima manipulació manual, les fulles oscil·lants i el fet de portar el mango recolzat a l’os perllonguen la seva vida útil.
  • Els caixets de mango poden continuar processant-se en cubs o bastons a la Fruitcutter o la Fruitcutter e-line.
  • La “Mango Peeler-de-Cheeker 20” és la versió econòmica i compacta de la “Mango Peeler-de-Cheeker 40”. Les diferències més grans es troben en el mètode d’introducció de la fruita i el moviment pas a pas del transportador principal. La “Mango Peeler-de-Cheeker 40” original processa 40 mangos per minut.

DADES TÈCNIQUES

  • Qualitat constant, comparable a la de la fruita pelada a mà.
  • El mètode de pelat garanteix un tall autèntic i uniforme
  • També apta per a mangos tous i madurs
  • Capacitat: 20 mangos per minut
  • Diàmetre màxim de la fruita: 140 mm
  •  Longitud: mín. 115 mm, màx. 160 mm
  • Grandària reduïda de la màquina

Veure VIDEO