RASPADORA D’ESPINADA DE SALMÓ SP 60J
DADES TÈCNIQUES
- Espècies: Salmó
- Rang de treball: 2-7 kg (El rendiment depèn de la configuració operativa, així com de la qualitat i les característiques del peix).
- Capacitat: 10-16 peces/min (La capacitat depèn de l’eficiència de l’operari).
- Operaris: 1
- Consum d’aigua: 0-10 l/min
APLICACIÓ
- La raspadora SP 60J està dissenyada per raspar les restes de carn de les espines dorsals del salmó després del filetejat. Ofereix un subproducte d’alta gamma.
- La raspadora d’espinada de salmó permet estalviar costos de mà d’obra i obtenir al mateix temps més rendiment en la producció de salmó.
- La raspadora és robusta, automàtica i fàcil de netejar i mantenir.
Veure VIDEO
ALTRES EQUIPS D’INTERÈS
Desespinadora automática
Elimina entre el 90% i el 95% de totes les espines. 8 models amb diferents capacitats per desespinar entre 10 i 50 filets/min.
Túnels de congelació y fermentació de la marca HEINEN
Sistemes de congelat i refrigerat amb espirals.