RASPADORA D’ESPINADA DE SALMÓ SP 60J 

DADES TÈCNIQUES

  • Espècies: Salmó
  • Rang de treball: 2-7 kg (El rendiment depèn de la configuració operativa, així com de la qualitat i les característiques del peix).
  • Capacitat: 10-16 peces/min (La capacitat depèn de l’eficiència de l’operari).
  • Operaris: 1
  • Consum d’aigua: 0-10 l/min 

APLICACIÓ

  • La raspadora SP 60J està dissenyada per raspar les restes de carn de les espines dorsals del salmó després del filetejat. Ofereix un subproducte d’alta gamma.
  • La raspadora d’espinada de salmó permet estalviar costos de mà d’obra i obtenir al mateix temps més rendiment en la producció de salmó.
  • La raspadora és robusta, automàtica i fàcil de netejar i mantenir.

Veure VIDEO

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

DESPINADORA PIN BONE

Desespinadora automática

Elimina entre el 90% i el 95% de totes les espines. 8 models amb diferents capacitats per desespinar entre 10 i 50 filets/min.

 

SFE3 FRITURA SCHOMAKER

SILAGEMASTER de KROMA

Sistema de tractament de residus de peix per hidrolització per generar productes alternatius que es poden emprar per a refineries, biocombustibles o fertilitzants entre d’altres.