RENTADORA BANY D’IMMERSIÓ KDB 120

kronen

APLICACIÓ

 • La rentadora bany d’immersió KRONEN KDB 120 és ideal pel tractament final de fruites i vegetals pelats o tallats. Mitjançant l’aplicació de Nature Seal®, per exemple, o altres líquids o pols solubles en aigua, s’aconseguirà allargar la vida útil i, conseqüentment, incrementar la qualitat del producte.
 • La construcció oberta i de fàcil accés garanteix un tractament molt delicat del producte.
 • El temps de contacte del producte és ajustable de 30 a 120 segons.
 • El nivell d’aigua al bany d’immersió és infinitament variable segons la quantitat de producte i mida.
 • Omplint d’aigua amb un mínim de 24 l, corresponent a un nivell d’aigua de 10 mm, la funció de la màquina està plenament garantida (fins a un contingut màxim de 130 l).
  Bany d’immersió amb la quantitat d’ompliment més petita !!
 • Mides (L x A x Al): 2600 x 1500 x 1600 mm
 • Capacitat: Fins a 650 Kg/h (Aprox. segons el producte).

Avantatges de la rentadora d’immersió KDB 120

 • El bany d’immersió KRONEN KDB 120 s’omple amb el producte pelat o tallat a través de la tremuja d’alimentació. Si es connecta una cinta inclinada (opcional), el procés d’ompliment pot ser automatitzat.
 • El producte es transporta a través del tanc ple d’aigua i, addicionalment, és ruixat des de dalt.
 • Al final del procés, el producte pot ser assecat per una cortina d’aire (opcional) i es baixa directament en un contenidor o sobre una cinta de transport (opcional) per a processos posteriors.
 • La rentadora d’immersió KDB 120 és compacta: s’integra fàcilment en línies existents de processament de fruites i vegetals, però també pot ser usada com una màquina independent.

Veure VIDEO

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

Centrifugadora KRONEN KS100Plus abierta

Talladora KRONEN model GS10-2

La GS10-2 és una talladora universal d’amanides i verdures amb banda transportadora. S’utilitza tant per a amanides, enciams, vegetals, fruites i herbes,  com per a d’altres productes del tipus carn i peix.


Centrifugadora KRONEN KS100Plus abierta

Centrifugadores KRONEN sèrie KS

Les centrifugadores KRONEN són aptes per treure l’excés d’aigua d’enciams, hortalisses, fruites i molts altres productes mitjançant el centrifugat del producte dins una cistella.  Disposa d’una gran varietat de velocitats i temps de centrifugat, segons el producte a processar.

 

EMBOLSADORA CP350

Embossadores verticals GKS

Per a formar bosses en diferents formats a partir de bobines de film, omplir (envasat) i segellar, per a amanides i hortalisses tallades i també per a molts productes sencers.

TÚNEL DE ESCALDADO SCHOMAKER wks

Forns de cocció SCHOMAKER

Túnels de cocció per circulació d´aire calent, escaldat en continu per aigua i marmites per a tot tipus de productes.