Les SEPARADORES de carn BAADER separen la part dura de la part tova del producte, com els tendons i els ossos de la carn, mitjançant un tambor perforat i una cinta de pressió.

REFINADORES BAADER SÈRIE 600

kronen
SEPARADORA DE CARNE BAADER

FUNCIONAMENT I APLICACIONS

  • Les refinadres/separadores de carn BAADER són de fabricació alemanya i el principi bàsic és la separació de producte dur i tou. Una cinta de pressió flexible transporta el producte cap a un tambor perforat i, de forma delicada, pressiona les partícules més toves a través dels forats. Les partícules més dures com ara la pell, els tendons, els cartìlags i els ossos, romanen fora de l’tambor.
  • La matèria primera i el diàmetre de forat de l’tambor determina la textura del producte final.
  • Aplicació sobre multitud de productes per a la industria del peix, cárnica, avícola, hortofrutícula i de alimentació en general.
  • A continuació alguns exemples de producte que poden ser procesats:
    • Espatlles, retallades, canyella, cansalada, fetge, pells, costelles.
    • Contra cuixes de gall d’indi desossades, estèrnum, retallades.
  • Son igualment separables aquelles partides de producte ja envasat que per data de caducitat, devolucions o per motius de reciclatge s’han d’extreure dels envasos. Les partícules més dures com ara plàstics, grapes, polispan i altres materials durs romanen fora del tambor.
  • Els valors de rendiment i les capacitats de producció de cada model varien depenent de molts parámetres: la mida del forat del tambor perforat (1,3, 2, 3,5 i 8mm), el tipus d’alimentació, el producte, i el seu pre tractament (ex. Grau de triturat), la temperatura del producte, la pressió seleccionada, etc.

L’estandardització de la carn és necessària per complir els valors de referència permesos per al teixit conjuntiu i proporcionar resultats reproduïbles. L’eliminació manual d’ossos i teixits conjuntius requereix molt de temps i és imprecisa. El procés suau de BAADERING redueix al mínim la pressió mecànica sobre la carn, preservant així l’estructura de la fibra muscular i classificant el producte de forma òptima, gairebé sense tendons i sense ossos ni cartílags. El resultat és una carn desossada baixa en calci, amb una elevada capacitat lligadora de la carn picada, un color òptim de la carn i un aspecte visual convincent del producte final. La carn residual obtinguda a màquina és una matèria primera important per elaborar productes i preparats carnis. La producció d’aquesta carn pot augmentar considerablement els beneficis econòmics. 

ACCESSORIS DISPONIBLES

Suport de cadena per a la cinta patentat: allarga la vida de la cinta de treball fins a 5 vegades més.

Disponible a partir del model 604 en endavant.

Sistema d’alimentació mitjançant un cargol sense fi (Baader 507)

Disponible a partir del model 601 en endavant.

Empenyedor: ajuda a l’entrada de producte sencer mitjançant un pistó neumàtic.

Requereix suministrament d’aire. Disponible a partir del model 601 en endavant.