Les SEPARADORES de carn BAADER separen la part dura de la part tova del producte, com els tendons i els ossos de la carn, mitjançant un tambor perforat i una cinta de pressió.
REFINADORES BAADER SÈRIE 600


FUNCIONAMENT I APLICACIONS
- Les refinadres/separadores de carn BAADER són de fabricació alemanya i el principi bàsic és la separació de producte dur i tou. Una cinta de pressió flexible transporta el producte cap a un tambor perforat i, de forma delicada, pressiona les partícules més toves a través dels forats. Les partícules més dures com ara la pell, els tendons, els cartìlags i els ossos, romanen fora de l’tambor.
- La matèria primera i el diàmetre de forat de l’tambor determina la textura del producte final.
- Aplicació sobre multitud de productes per a la industria del peix, cárnica, avícola, hortofrutícula i de alimentació en general.
- A continuació alguns exemples de producte que poden ser procesats:
- Espatlles, retallades, canyella, cansalada, fetge, pells, costelles.
- Contra cuixes de gall d’indi desossades, estèrnum, retallades.
- Son igualment separables aquelles partides de producte ja envasat que per data de caducitat, devolucions o per motius de reciclatge s’han d’extreure dels envasos. Les partícules més dures com ara plàstics, grapes, polispan i altres materials durs romanen fora del tambor.
- Els valors de rendiment i les capacitats de producció de cada model varien depenent de molts parámetres: la mida del forat del tambor perforat (1,3, 2, 3,5 i 8mm), el tipus d’alimentació, el producte, i el seu pre tractament (ex. Grau de triturat), la temperatura del producte, la pressió seleccionada, etc.
NOVETAT:
FULLET MODEL 608
L’estandardització de la carn és necessària per complir els valors de referència permesos per al teixit conjuntiu i proporcionar resultats reproduïbles. L’eliminació manual d’ossos i teixits conjuntius requereix molt de temps i és imprecisa. El procés suau de BAADERING redueix al mínim la pressió mecànica sobre la carn, preservant així l’estructura de la fibra muscular i classificant el producte de forma òptima, gairebé sense tendons i sense ossos ni cartílags. El resultat és una carn desossada baixa en calci, amb una elevada capacitat lligadora de la carn picada, un color òptim de la carn i un aspecte visual convincent del producte final. La carn residual obtinguda a màquina és una matèria primera important per elaborar productes i preparats carnis. La producció d’aquesta carn pot augmentar considerablement els beneficis econòmics.
ACCESSORIS DISPONIBLES
Suport de cadena per a la cinta patentat: allarga la vida de la cinta de treball fins a 5 vegades més.
Disponible a partir del model 604 en endavant.
Sistema d’alimentació mitjançant un cargol sense fi (Baader 507)
Disponible a partir del model 601 en endavant.
Empenyedor: ajuda a l’entrada de producte sencer mitjançant un pistó neumàtic.
Requereix suministrament d’aire. Disponible a partir del model 601 en endavant.