Les SEPARADORES BAADER per a peix separen la part dura de la part tova del producte, com la pell i les espines de la carn, mitjançant un tambor perforat i una cinta de pressió.

SEPARADORES BAADER SERIE 600

FUNCIONAMENT I APLICACIONS

  • Les separadores BAADER són de fabricació alemanya i el principi bàsic és la separació de producte dur i tou. Una cinta de pressió flexible transporta el producte cap a un tambor perforat i, de forma delicada, pressiona les partícules més toves a través dels forats. Les partícules més dures com ara la pell, els tendons, els cartìlags i els ossos, romanen fora de l’tambor.
  • La matèria primera i el diàmetre de forat de l’tambor determina la textura del producte final.
  • Aplicació sobre multitud de productes per a la industria del peix, cárnica, avícola, hortofrutícula i de alimentació en general.
  • A continuació alguns exemples de producte que poden ser procesats:
    • Filet de peix amb o sense pell.
    • Tires amb espines i retallades.
  • Son igualment separables aquelles partides de producte ja envasat que per data de caducitat, devolucions o per motius de reciclatge s’han d’extreure dels envasos, Les partícules més dures com ara plàstics, grapes, polispan i altres materials durs romanen fora del tambor..
  • Els valors de rendiment i les capacitats de producció de cada model varien depenent de molts parámetres: la mida de l’forat de l’tambor perforat (1,3,2,3,5 i 8mm), el tipus d’alimentació, el producte, i el seu pre tractament (ex. Grau de triturat), la temperatura del producte, la pressió seleccionada, etc.

ACCESSORIS DISPONIBLES

Suport de cadena per a la cinta (patentat): allarga la vida de la cinta de treball fins a 5 vegades.
Disponible a partir del model 604 en endavant.

Sistema d’alimentació mitjançant tremuja amb cargol sens fi (Baader 507).
Disponible a partir del model 601 en endavant.

 

Empenyedor: Sistema d’entrada de producte mitjançant pistó pneumàtic.
Requereix subministrament d’aire 210 l / min a min.6 bars.
Disponible a partir del model 601 en endavant.