SEPARADORA de carn per a hamburgueses, mandonguilles, croquetes y nuggets BAADER.

REFINADORES BAADER SERIE 600

kronen

FUNCIONAMENT I APLICACIONS

  • BAADER ha desenvolupat un mètode únic i provat a tot el món per a la separació de components tous i sòlids per a una àmplia gamma d’aplicacions com el desinatge de carns vermelles, aus i peix pretallats o la producció de purés i sucs de fruites i verdures, el desembossament de petits envasos i encara més aplicacions per utilitzar.
  • La matèria primera i el diàmetre de forat de l’tambor determina la textura del producte final.
  • Aplicació sobre multitud de productes per a la industria del peix, cárnica, avícola, hortofrutícula i de alimentació en general.
  • A continuació alguns exemples de producte que poden ser procesats:
    • Carcasses de pollastre, mitades, estèrnum, retallades, cuas, ales, colls, etc..
    • Contra cuixes de gall d’indi desossades, estèrnum, retallades.
  • Son igualment separables aquelles partides de producte ja envasat que per data de caducitat, devolucions o per motius de reciclatge s’han d’extreure dels envasos, Les partícules més dures com ara plàstics, grapes, polispan i altres materials durs romanen fora del tambor..
  • Els valors de rendiment i les capacitats de producció de cada model varien depenent de molts parámetres: la mida de l’forat de l’tambor perforat (1,3,2,3,5 i 8mm), el tipus d’alimentació, el producte, i el seu pre tractament (ex. Grau de triturat), la temperatura del producte, la pressió seleccionada, etc.

L’estandardització de la carn és necessària per complir els valors de referència permesos per al teixit conjuntiu i proporcionar resultats reproduïbles. L’eliminació manual d’ossos i teixits conjuntius requereix molt de temps i és imprecisa. El procés suau de BAADERING redueix al mínim la pressió mecànica sobre la carn, preservant així l’estructura de la fibra muscular i classificant el producte de forma òptima, gairebé sense tendons i sense ossos ni cartílags. El resultat és una carn desossada baixa en calci, amb una elevada capacitat lligadora de la carn picada, un color òptim de la carn i un aspecte visual convincent del producte final. La carn residual obtinguda a màquina és una matèria primera important per elaborar productes i preparats carnis. La producció d’aquesta carn pot augmentar considerablement els beneficis econòmics. 

ACCESSORIS DISPONIBLES

Suport de cadena per a la cinta patentat: allarga la vida de la cinta de treball fins a 5 vegades més.

Disponible a partir del model 604 en endavant.

 

Sistema d’alimentació mitjançant un cargol sense fi (Baader 507)

Disponible a partir del model 601 en endavant.

 

Empenyedor: ajuda a l’entrada de producte sencer mitjançant un pistó neumàtic.

Requereix suministrament d’aire. Disponible a partir del model 601 en endavant.