Serveis

Oferim un ampli ventall de serveis de total qualitat, per donar la solució adequada a cadascuna de les seves necessitats:

SERVEI POST-VENDA: Des de les nostres oficines gestionem les seves trucades i consultes, els enviem informació tècnica i confeccionem pressupostos ajustats a les seves necessitats.  També ens encarreguem de servir, a la major brevetat, els recanvis necessaris per al bon funcionament dels seus equips.

DEPARTAMENT COMERCIAL: El nostre equip comercial, amb la seva llarga experiència, els ajudaran a planificar els seus projectes detalladament, tenint en compte les seves necessitats de producció i les característiques de les seves instal·lacions.  Oferim sempre solucions personalitzades i a mida.

SAT: El nostre servei tècnic es compon d’un equip de professionals que recorren la geografia espanyola diàriament per resoldre els seus problemes tècnics i assessorar-los en la instal·lació i posada en marxa de les seves màquines, així com en el maneig correcte i segur de les mateixes.

TALLER / MAGATZEM: Al nostre taller disposem de l’espai necessari per a realitzar la reparació, restauració o manteniment dels seus equips en condicions òptimes i amb tots els recursos necessaris al nostre abast.  A més, disposem de magatzem d’estoc per recanvis.

SALA DEMOSTRACIONS: Disposem d’una sala condicionada per a realitzar demostracions amb màquines. Tindran la possibilitat de veure la majoria de les nostres màquines funcionant amb el seu propi producte o el que nosaltres els hi facilitem.
Aquesta sala és usada també per als seminaris que realitzem amb línies senceres de processament, als quals els hi donem la possibilitat d’assistir, informant amb antelació.