Serveis

Oferim un ampli ventall de serveis de total qualitat, per donar la solució adequada a cadascuna de les seves necessitats:

SERVEI POST-VENDA:Des de les nostres oficines gestionem les seves trucades i consultes, els enviem informació tècnica i confeccionem ofertes a la mesura de les seves necessitats. També ens encarreguem de servir-los, a la major brevetat, els recanvis necessaris per al bon funcionament dels seus equips.

DEPARTAMENT COMERCIAL:El nostre equip comercial, amb la seva llarga experiència, els ajudaran a planificar els seus projectes detalladament, tenint en compte les seves necessitats de producció i les característiques de les seves instal·lacions. Oferim sempre solucions personalitzades i a mida.

SAT:El nostre servei tècnic es compon d’un equip de professionals que recorren la geografia espanyola diàriament per resoldre els seus problemes tècnics i assessorar-los en la instal·lació i posada en marxa de les seves màquines, així com en el maneig correcte i segur de les mateixes.

TALLER / MAGATZEM:En el nostre taller disposem de l’espai necessari per a realitzar la reparació, restauració o manteniment dels seus equips en condicions òptimes i amb tots els recursos necessaris al nostre abast. A més, disposem de magatzem d’estoc per recanvis.

SALA DEMOSTRACIONS:Disposem d’una sala condicionada per a realitzar demostracions amb màquines. Tindran la possibilitat de veure la majoria de les nostres màquines funcionant amb el seu propi producte o el que nosaltres els facilitem.
Aquesta sala és usada també per als seminaris que realitzem amb línies senceres de processament, als quals els donem la possibilitat d’assistir informant amb antelació.