CENTRIFUGADORES INDUSTRIALS DE FRUITES I VERDURES KRONEN per treure l’excés d’aigua d’enciams, hortalisses, herbes, fruites i d’altres productes alimentaris.

CENTRIFUGADORES KRONEN SÈRIE KS PLUS

kronen

  APLICACIÓ

VERSIÓ PLUS
 • Els models PLUS disposen d’una tapa de disseny ergonòmic: alçada reduida respecte els models ECO per posar i treure el cistell, aspecte que proporciona més confort.
 • El model KS-7 PLUS disposa de 7 velocitats a seleccionar i la durada del centrifugat és lliurement ajustable.
 • Només el model KS100 ofereix fins a 100 programes diferents de centrifugat i inclou la funció de gir en els 2 sentits. El canvi de sentit té lloc a mig cicle, facilitant que el producte s’assenti abans de tornar a centrifugar en sentit contrari, així l’escorregut és més eficient.
 • Aquestes unitats poden formar part d’una línia completa de processament, VEGI el següent enllaç; LÍNIA D’AMANIDES DE IV GAMMA
 • No hi ha cargols a la zona de centrifugat i el fons està inclinat per permetre el drenatge de l’aigua per una boca de sortida de 100 mm de diàmetre.
 • El tancament de la tapa s’activa automàticament en iniciar el cicle d’assecatge i no es pot obrir fins que finalitza.

CENTRIFUGADORES KRONEN SÈRIE KS ECO

kronen

 APLICACIÓ

VERSIÓ ECO
 • Les centrifugadores industrials per a fruites i verdures KRONEN sèrie KS ECO són ​​aptes per treure aigua en excés d’enciams, hortalisses, herbes, fruites i molts productes més (com per exemple: enciam iceberg o fulla de roure, canonges, col xinesa, col de cabdell morat, xicoira, ruca, i molts altres…).
 • El model KS 7 ECO té 7 velocitats a escollir i nombrosos temps de centrifugat.
 • Les centrifugadores KS 600 ECO i KS 900 ECO tenen la velocitat i els temps de centrifugació fixos: 600 rpm i 900 rpm respectivament. El cost d’aquestes centrifugadores s’amortitza ràpidament tenint en compte la relació Preu/Rendiment: rendiment garantit i resultats òptims per a usuaris que processen un sol producte, o diversos productes amb les mateixes característiques.
 • Aquestes unitats poden formar part d’una línia completa de processat, VEGI el següent enllaç; LÍNIA D’AMANIDES DE IV GAMMA
 • Les superfícies inclinades de la carcassa eviten l’acumulació de brutícia i simplifiquen la neteja.
 • Els peus de goma permeten que l’equip estigui assentat durant la rotació del cistell.
 • Un amortidor a la tapa de la màquina, combinat amb un nou suport, protegeixen la tapa contra danys en tancar-la descuradament. Si s’obre la tapa durant el procés d’assecatge, la màquina s’aturarà. El pes més lleuger de la tapa també facilita la seva obertura i tancament.

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

centrifugadora K650 Kronen

Centrifugadora en continu KRONEN model K650

Sistema d’assecatge industrial en CONTINU per a amanides i verdures tallades d’alta capacitat, per a fruites i verdures en general: enciams, hortalisses, herbes, fruites i altres productes alimentaris.

Centrifugadora KRONEN KS100Plus abierta

Talladora KRONEN model GS10-2

La GS10-2 és una talladora universal d’amanides i verdures amb banda transportadora. S’utilitza tant per a amanides, enciams, vegetals i per a altres productes com carn i peix.


LAVADORA GEWA 3800v plus

Rentadores en continu KRONEN per a fruites i verdures de la sèrie GEWA

Les rentadores de la sèrie GEWA són adequades per a grans demandes de producció: entre 200 a 1.000 Kg/h de productes com enciam tallat, hortalisses i fruita per mitjà d’una circulació helicoidal dins del tanc d’aigua.

EMBOLSADORA CP350

Embossadores Verticals GKS

Per a formar bosses en diferents formats a partir de bobines de film, omplir (envasar) i posteriorment segellar, per a amanides i hortalisses tallades i/o senceres i també per a molts diversos productes.