TALLADORA DE BASTONS NEUMÁTICA S198

kronen

APLICACIÓ

  • Màquina de sobretaula compacta, que treballa empenyent el producte de forma horitzontal.
  • Completament fabricada en acer inoxidable, per al tall eficient de vegetals en bastonets de diversos llargs de fins a 100 mm i un diàmetre de producte de 95 mm en el model convencional, i alternativament està disponible una versió de la S198 per al tall de bastonets de fins a 200 mm de llarg.
  • La talladora S198 està perfectament dissenyada per produir bastonets o llesques de 5,6,7,8,10,12 i 15mm de qualitat superior, a partir de patates, pastanagues, raves, carbassons, colraves, arrels d’api, cogombres, colinabo, api nab, nap, xirivioa entre altres productes més.
  • Addicionalment disposa d’un accessori per al tall longitudinal de cogombres i una varietat de ganivetes per a figures de fantasia.
  • Capacitat (depenent del producte): fins a 120 Kg/h, 700-800 peces/h
  • Aire comprimit: 6 bar
  • Ample x llarg x alt: 205 x 680 x 315 mm

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

LAVADORA GEWA 3800v plus

Rentadores en continu KRONEN per a fruites i verdures de la sèrie GEWA

Les rentadores de la sèrie GEWA són adequades per a grans demandes de producció: entre 200 a 1.000 kg/h de productes com enciam tallat, hortalisses i fruita per mitjà d’una circulació helicoïdal dins del tanc de rentat.

 

Centrifugadora KRONEN KS100Plus abierta

Centrifugadores KRONEN sèrie KS

Les centrifugadores KRONEN són aptes per treure l’excés d’aigua d’enciams, hortalisses, fruites i molts altres productes mitjançant el centrifugat del producte dins una cistella, una gran varietat de velocitats i temps de centrifugat segons el producte

EMBOLSADORA CP350

Embolsadores Verticals GKS

Per a formar bosses en diferents formats a partir de bobines de film, omplert (envasat) i posterior segellat per a amanides i hortalisses tallades i també per a molts productes sencers.

PELADORAS DE PATATAS KRONEN PL

Peladores de patates

Peladores de tubercles (patates, pastanagues, remolatxes, etc) per a produccions petites