TALLADORA D’EXTREMS TTP

TENRIT Foodtec

APLICACIÓ

  •  Top-, Tail- and Piece-Cutter amb transportadors transversals.
  • La màquina talladora d’extrems (i/o trossos) TENRIT Top and Tail, serveix per retallar els dos extrems i per a trossejar (opcional) de vegetals tals como pastanagues, cogombres, carbassons i d’altres vegetals amb forma rodona i allargada.
  • L’alimentació de la màquina s’efectua directament des d’una peladora, o des d’una cinta d’alimentació. La separació i l’alineament dels productes són efectuats per un sistema d’escalonat. Tres bandes transversals de moviment oposat fan avançar el producte primer cap a l’esquerra per retallar el primer extrem, després cap a la dreta per eliminar l’altre extrem.
  • Sota comanda, es pot subministrar amb una barra de ganivetes extraïble per tallar els vegetals en trossos. El gruix de tall estàndard és de 25 mm. Retirant determinat nombre de ganivetes es poden acoseguir trossos de 50 mm, 75 mm o 100 mm.  Es poden tallar d’altres gruixos sota comanda.
  • Capacitat: màx. 4.500 u/h
  • Diàmetre del producte: 20 – 65 mm
  • Longitud màxima del producte: 400 mm
  • Connexió elèctrica: 400 V – 50/60 Hz – 2,2 kW

EQUIPS COMPLEMENTARIS

Alimentador TENRIT STEP

Separador i alimentador automàtic amb cinta d’alimentació integrada per a peladora Tenrit SOLO o talladora d’extrems TTP.  Diàmetre de productes: 20 – 65 mm.

Cinta VB-1000 A

Cinta en forma de V amb placa adaptadora per a la talladora TTP o la peladora Tenrit SOLO. Longitud: 1000 mm. Velocitat de cinta: 36m/min.

Cinta alimentadora ELV 8

Cinta de càrrega per a la peladora Tenrit SOLO o talladora TTP mitjançant la cinta VB. Longitud: 1300 mm.

Veure VIDEO

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

PELADORA ZANAHORIAS TENRIT

Peladora Tenrit SOLO C

Peladora d’hortalisses allargades com pastanaga, carbassó i cogombre. Capacitat: fins a 3.600 peces/hora.

 

Cortadora de zanahorias RCB Tenrit

Talladora de bastons de pastanaga TENRIT model RCB

Alimentació manual de les pastanagues dins d’uns allotjaments disposats en forma de revòlver, per a la producció de fins a 250 kg de bastons per hora.

EMBOLSADORA CP350

Embossadores verticals

Per formar bosses en diferents formats a partir de bobines de film, omplir (envasat) i segellar, per a amanides i hortalisses tallades i també per a molts productes sencers

TÚNEL DE ESCALDADO SCHOMAKER wks

Forns de cocció

Túnels de cocció per circulació d´aire calent, escaldat en continu per aigua i marmites per a tot tipus de productes.