TALLADORA PER A AUS GS10-2 AMB CINTA

kronen

APLICACIÓ

  • La GS 10-2 és una talladora industrial multiús amb banda transportadora per a amanides, enciams, vegetals, fruites, herbes, carn, peix, embotits, pa, formatge, fruits secs, pollastre fresc (amb cop de fred), pollastre cuit i molts altres. Aquesta unitat es pot utilitzar com a esmicoladora de carn si s’usa amb el disc d’esmicolar especial.
  • La talladora GS10-2 per a aus és ideal per fer servir en cuines de grans produccions, càterings i/o en aplicacions industrials.
  • Capacitat de producció: 200-1.000 Kg/h, depenent del producte.
  • La unitat disposa d´una gran varietat d´accessoris de tall per a un ampli rang d´aplicacions: rodanxes, tires, esbocinar / esmicolar / desfibrar pits de pollastre, carn, etc.
  • La GS 10-2 està equipada amb una cinta de transport de 125 mm d’amplada i una perfecta tècnica de subjecció, per a una alimentació correcta i delicada.
  • Ample de tall controlat digitalment entre 1 i 50mm.

Veure VIDEO

ACCESSORIS DISPONIBLES

Extensió de cinta d’entrada

L’extensió de la banda transportadora permet alimentar la cinta a diversos operaris al mateix temps. Aquesta utilització eficient incrementa la capacitat i és un component raonable, en combinació amb una taula de treball.

CORTADORA GS10-2_ EXTENSION CINTA

Taula de treball

La taula de treball es col·loca a la cinta d’alimentació de la talladora GS10-2. Inclou 4 pilons de tall i 2 tobogans per a residus.
Disponible en diverses longituds: per a 1, 4, 6, 8 o 10 persones.

CORTADORA GS10-2_MESA

Guia de producte ajustable

Per dividir la banda de transport en dos carrils. Es pot afegir una guia de producte addicional i crear 3 carrils.

CORTADORA GS10-2_GUIA PRODUCTO

Carro per a discs de tallar

Aquest carro mòbil (4 rodes) garanteix l’emmagatzematge segur dels discs de tallar, així com una ràpida accessibilitat.

CORTADORA GS_CARRO DISCOS CORTE