TENDERITZADORES INDUSTRIALS DE GANIVETES PER A CARN MARCA SCHOMAKER
TENDERITZADORES DE CARN SERIE SST
Aplicación
- Sistema de tenderització d’intensitat regulable per a peces de vedella mitjançant sistema de ganivetes circulars superior i inferior, amb l’aplicació de multitud de talls s’aconsegueix “suavitzar” la textura de la carn.
- L’eix tenderitzador tipus SST amb corró de tall superposat està dissenyat per optimitzar l’estructura de carn amb talls superficials, que milloren la qualitat de bistec i filet.
- Bistecs i filets de vedella, boví o porc
- Matambre de vedella (superior o inferior)
- Per perforar hamburgueses o dissenyar patrons sobre elles.
Dades tècniques:
- Sistema de cinta de transport de diferents amplades: 250, 400 o 600 mm (altres mides disponibles segons les necessitats del client)
- Unitat sobre rodes i tapes de seguretat
- 2 eixos de fulles (circulars, de disc), una superior una altra inferior.
- Fabricat en acer inoxidable. IP66
Veure VIDEO
ALTRES EQUIPS D’INTERÈS
Túnels de congelació y fermentació de la marca HEINEN
Sistemes de congelat i refrigerat amb espirals.