TENDERITZADORES INDUSTRIALS DE GANIVETES PER A CARN MARCA SCHOMAKER

TENDERITZADORES DE CARN SERIE SST

kronen

Aplicación

  • Sistema de tenderització d’intensitat regulable per a peces de vedella mitjançant sistema de ganivetes circulars superior i inferior, amb l’aplicació de multitud de talls s’aconsegueix “suavitzar” la textura de la carn.
  • L’eix tenderitzador tipus SST amb corró de tall superposat està dissenyat per optimitzar l’estructura de carn amb talls superficials, que milloren la qualitat de bistec i filet.
    • Bistecs i filets de vedella, boví o porc
    • Matambre de vedella (superior o inferior)
    • Per perforar hamburgueses o dissenyar patrons sobre elles.

Dades tècniques:

  • Sistema de cinta de transport de diferents amplades: 250, 400 o 600 mm (altres mides disponibles segons les necessitats del client)
  • Unitat sobre rodes i tapes de seguretat
  • 2 eixos de fulles (circulars, de disc), una superior una altra inferior.
  • Fabricat en acer inoxidable. IP66

Veure VIDEO

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS