TÚNELS DE CONGELACIÓ I FERMENTACIÓ

APLICACIÓ

  • Equips per a processos en continu de pasteurització, fermentació, refredament i congelació. De fabricació alemanya per a la indústria de l’alimentació en general.
  • Heinen és una empresa alemanya que desenvolupa, dissenya i instal·la els seus equips. Des de senzills de baixa producció fins a sistemes a gran escala com espirals amb 2 tambors, magatzems de congelació dinàmics de productes dins de caixes o instal·lacions de llit fluïditzat. Els equips Heinen s’adapten a les ncecesidades de client.
  • Les solucions que ofereixen aquests equips són personalitzades i dissenyades per a cada cas. També oferim sistemes estàndard d’alta qualitat adaptant-lo als requisits exigits gràcies a l’aplicació de múltiples opcions perfectament provades.
  • Els sistemes de Heinen tenen un nou sistema de desglaç gradual. Els evaporadors fan que l’equip no deixa de funcionar fins a un màxim de 144 hores seguides.
  • La relació en capacitat de refrigeració / congelació pel que fa a el consum energètic és òptim. De fet els túnels de congelació i fermentació Heinen son els més eficients que es puguin trobar al mercat.

MODELS TÚNELS DE CONGELACIÓ I FERMENTACIÓ

Compact

Sistema de congelat i refrigerat d’un sol tambor per a tot tipus de productes d’alimentació amb un ample de cinta i quatre nivells per a produccions petites.

Artic

Equip de congelat i refrigerat en espiral per a tot tipus de productes d’alimentació amb múltiples amples de cinta i nivells, a més de nombroses opcions per a produccions mitjanes i altes.

congelador heinen blizzard

Blizzard

Congelació i refrigeració de productes a granel amb el congelador de llit fluïditzat blizzard. Congelació ràpida però curosa a les zones de precongelació i congelació primària. Per a productes a granel, com ara carn trossejada, gambes, musclos i altres mariscs, així com pèsols i vegetals de tot tipus, patates fregides o baies, a capacitats de fins a 15 tones/h (pèsols).

Packfrost

Sistema d’emmagatzematge multinivell per congelat i refrigerat de productes envasats en caixes de cartró o plàstic amb dos amples possibles i diversos nivells per a produccions altes.

IMATGES I APLICACIONS