TÚNELS DE CONGELACIÓ I FERMENTACIÓ

TÚNELS DE FRED

APLICACIÓ

  • Equips per a processos en continu de pasteurització, fermentació, refredament i congelació de fabricació alemanya per a la indústria de l’alimentació en general.
  • Heinen és una empresa alemanya que desenvolupa, dissenya i instal·la des d’equips senzills de baixa producció fins a sistemes a gran escala com espirals amb 2 tambors, magatzems de congelació dinàmics de productes dins de caixes o instal·lacions de llit fluïditzat, els equips Heinen s’adapten a les ncecesidades de client.
  • Les solucions que ofereixen aquests equips són personalitzades i dissenyades per a cada cas, també oferim sistemes estàndard d’alta qualitat adaptant-lo als requisits exigits gràcies a l’aplicació de múltiples opcions perfectament provades.
  • Els sistemes de Heinen tenen un nou sistema de desglaç gradual dels evaporadors sense deixar de funcionar amb l’equip fins a un màxim de 144 hores seguides.
  • La relació en capacitat de refrigeració / congelació pel que fa a el consum energètic és òptim fent dels sistemes Heinen els més eficients que es puguin trobar al mercat.

Compact

Sistema de congelat i refrigerat d’un sol tambor per a tot tipus de productes d’alimentació amb un ample de cinta i quatre nivells per a produccions petites.

Artic

Sistema de congelat i refrigerat en espiral per a tot tipus de productes d’alimentació amb múltiples amples de cinta i nivells, a més de nombroses opcions per a produccions mitjanes i altes.

Packfrost

Sistema d’emmagatzematge multinivell per congelat i refrigerat de productes envasats en caixes de cartró o plàstic amb dos amples possibles i diversos nivells per a produccions altes.

IMATGES I APLICACIONS