RENTADORA DESINFECCIÓ DECONWA Prep

kronen

APLICACIÓ

  • La rentadora de desinfecció DECONWA Prep de KRONEN prepara fruites i verdures senceres fent una desinfecció pel seu procés posterior. S’utilitza aigua fresca amb agregació de productes desinfectants per reduir la càrrega bacteriològica a la superfície del producte.
  • Com a solució pel pas des de l’àrea bruta a l’àrea neta de la planta de procés, la DECONWA Prep assegura una òptima higiene directament a l’inici del procés. La DECONWA Prep és adequada per a tots els casos d’aplicacions on la matèria primera s’ha de tractar abans del procés posterior, com ara el pelat o el tall, si es vol evitar la contaminació creuada. Pel tractament de diferents productes, l’equip té diverses possibilitats de regulació per adequar-se a cada especificació en particular.
  • Gràcies als diferents ajustaments i opcions de la DECONWA Prep, aquesta s’adapta a producte que flota i producte que s’enfonsa, i als temps de contacte desitjats. Processos emprats: Immersió, Dutxa final per aspersió, Rentat mitjançant bombolles.
  • Capacitats (aprox. segons producte): Fins a 2.400 Kg/h de vegetals i fins a 1.700 Kg/h de fruita.
  • Mides (L x A x Al): 3399 x 1178 x 1559 mm
  • Volum total d’aigua: 885 l

Avantatges de la rentadora DECONWA Prep

  • Regulació intel·ligent del flux d’aigua. Gràcies a una placa regulable, es pot controlar el comportament del torrent d’aigua a la tina. Quan es tracta de productes que suren, es col·loca la placa i s’aconsegueix una empenta a la zona superior del tanc. Pel tractament de productes pesants que s’enfonsen, es retira la placa. El torrent d’aigua es concentra al fons de la tina i transporta els productes submergits.
  • Dutxa tipus pluja, amb ubicació flexible. Durant el procés de rentat, la dutxa integrada s’encarrega que productes flotants a la superfície siguin assolits a la part exposada per l’aigua i el sanititzant i ser tractats adequadament.
  • Dutxa d’aigua fresca a la sortida. Una dutxa amb aigua fresca sobre el transportador de sortida s’encarrega que les restes de producte químic s’escorrin del producte tractat, com a esbandida. Alhora, es permet re-abastar l’equip amb aigua.
  • Fàcil neteja. Gràcies a uns ganxos previstos a la part externa de la tina, es pot penjar la placa de regulació de flux, el filtre i la dutxa/pluja amb la qual cosa la neteja de la màquina es facilita enormement. Els elements són desmuntables sense eines i donen accessibilitat completa a l’equip.

Veure VIDEO

ALTRES EQUIPS D’INTERÈS

Centrifugadora KRONEN KS100Plus abierta

Talladora KRONEN model GS10-2

La GS10-2 és una talladora universal d’amanides i verdures amb banda transportadora. S’utilitza tant per a amanides, enciams, vegetals, fruites i herbes, com per a d’altres productes del tipus carn i peix.


Centrifugadora KRONEN KS100Plus abierta

Centrifugadores KRONEN sèrie KS

Les centrifugadores KRONEN són aptes per treure l’excés d’aigua d’enciams, hortalisses, fruites i molts d’altres productes mitjançant el centrifugat del producte dins una cistella. Disposa d’una gran varietat de velocitats i temps de centrifugat, segons el producte a processar.

 

EMBOLSADORA CP350

Embossadores verticals GKS

Per a formar bosses en diferents formats a partir de bobines de film, omplir (envasat) i segellar, per a amanides i hortalisses tallades i també per a molts productes sencers.

TÚNEL DE ESCALDADO SCHOMAKER wks

Forns de cocció SCHOMAKER

Túnels de cocció per circulació d´aire calent, escaldat en continu per aigua i marmites per a tot tipus de productes.